Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling met pedicure
+/- 60 minuten

79,00

In deze behandeling laten we ons leiden door een kleur die je op dat moment het meeste aanspreekt en die gekoppeld is aan een bepaalde emotionele, lichamelijke of huidbehoefte. Hierdoor voel jij je lekkerder in je vel en dat straalt je huid uit. Epileren is hierbij inbegrepen. Ook de pedicure wordt volgens de werkwijze van Altearah uitgevoerd

Gezichtsbehandeling met rugbehandeling
+/- 60 minuten

79,00

Een efficiënte gezichtsbehandeling waarbij epileren is inbegrepen gecombineerd met een rugbehandeling volgens de werkwijze van Altearah waarbij de huid, lichamelijke en emotionele klachten de aandacht krijgen d.m.v. aromatherapie, geurtherapie en kleurtherapie. Een unieke fysieke en emotionele geurervaring!

Gezichtsbehandeling met Faceliftmassage
+/- 60 minuten

 79,00

Een exclusieve anti-ageing behandeling tegen huidveroudering waarbij epileren is inbegrepen gecombineerd met een diepgaande facelift massage die de fibroblasten aanzet tot meer aanmaak van collagene en elastine vezels. Huidverbetering op natuurlijke wijze volgens de methode van Altearah.

Optioneel:

  • Verven wenkbrauwen en/of wimpers 9,50 p.s.
  • Harsen bovenlip en/of kin 9,50 p.s.
  • Nagels lakken 12,50
  • Harsen oksels, bikinilijn 19,50
  • Harsen onderbenen + knieën 25,00
  • Harsen hele benen 35,00

Make up

Gelegenheids make up, (proef)bruidsmake up of een make up workshop waarbij je jezelf leert op maken zonder moeilijke visagietechnieken. Elk 39,00

 

Gratis huidadvies op maat

Nog zoekende naar de juiste huidverzorging? Van alles al geprobeerd? Of ben je niet in de gelegenheid om naar de salon te komen? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier voor een gratis huidadvies via www.happyhuid.nl zodat je zeker weet dat je de juiste producten gebruikt voor jouw huid.

Annuleren van afspraak
Bij het niet verschijnen op jouw afspraak zonder afzegging, ben ik genoodzaakt om 15,00 onkosten in rekening te brengen.
Betaling
In de salon kan gepind worden.
Cadeaubonnen
Cadeaubonnen zijn tegen elk gewenst bedrag en mooi ingepakt verkrijgbaar.

Gratis tips & adviezen voor een gezonde huid per e-mail

Wil je geen spam en onzin in je mailbox, maar wel en niet al te vaak, waardevolle info en aanbiedingen voor je huid en gezondheid, schrijf je dan hieronder in: