10 jaar Schoonheidssalon Vanessa!

Terwijl de wereld lijkt stil te staan door onzekerheid, gaan alledaagse dingen zoals zorg voor huishouden, gezin en werk (voor zover dat lukt) gewoon door. Zo ook je huidverzorging. Omdat salonbehandelingen nu niet lukken, komen ze gewoon naar je toe als jij dat wilt en blijf ik wel bereikbaar voor advies en producten die ik gratis bij je bezorg. De jubileum actie’s heb ik aangepast en leuke setjes van gemaakt, want ondanks alle toestanden vier ik dit jaar nog steeds mijn jubileumjaar: de salon bestaat 10 jaar, ik zit 25 jaar in het vak en ben alweer 5 jaar gelukkig met de aromatherapie van S.P.A.! (aromatherapie is overigens heel goed inzetbaar om je immuunsysteem te verbeteren, vraag gerust meer info)
Om deze jubilea te vieren vind je hier 10 maanden lang een hele leuke jubileumactie. Je kunt leuke kortingen, speciale behandelingen en mooie presentjes verwachten.

Jubileumactie maart/april
In de maanden maart en april ontvang je bij jouw S.P.A./Les gavots thuisset 5 ml kuurolie op maat gemengd t.w.v. 14.90 cadeau en een waardebon voor 7,50 korting op de 15 ml verpakking (normale prijs 39,90). Tevens doe ik er een duo massageroller van jade bij, zodat je de gezichtsmassage niet hoeft te missen. De kuurolie is een sterk geconcentreerde nachtverzorging met ongeveer 40% aan etherische oliën. Deze meng ik op maat naar jouw huid behoefte, zodat er een uniek, persoonlijk product ontstaat. 
De thuisset bestaat uit:  
-15 ml gel de gommage (scrub)
-15 ml masker naar jouw huidtype
– 5 ml oogmasker
– 2 ml serum naar huidtype
– massageroller van jade
– haarnetje
– gebruiksaanwijzing
Met deze thuisset kun je je salonbehandeling thuis voortzetten
Prijs: 35,00
Gratis thuisbezorgd voor Lansingerland en omstreken

Actie Naobay
Ook Naobay heeft een prachtige set voor een thuisbehandeling waarbij je naast korting op de set, ook een duo massageroller van jade cadeau krijgt om je gezichtsmassage niet te hoeven missen. De fullsize producten bieden meerdere thuisbehandelingen, je ontvangt:
-100ml milde scrub
-30ml Renewal serum
-30ml Renewal argan olie
-75ml koolmasker
-massageroller van jade
-haarnetje
-gebruiksaanwijzing
Prijs: van 105,50 voor 84,40
Gratis thuisbezorgd in Lansingerland en omstreken

 

S.P.A. actie

Je ontvangt in maart en april 30% korting op de set kuurcrème 30 ml + Traitement Terrain 15 ml. Met deze set werk je zowel inwendig als uitwendig aan je huidprobleem. De set is er in 4 varianten:
* couperose en gevoelige huid

* vocht- en vetarme huid

* onzuivere en acné huid

* ouder wordende huid

Prijs van 96,35 voor 67,45 per set, deze wordt gratis bij je thuis bezorgd

 Wil je weten welke set het beste bij jouw huid past,  vraag gerust advies via onderstaande link.