Seizoensbehandeling met Altearah Bio Emotive Cosmetics 79,00
Eén kleur, één emotie, een unieke benadering, behandeling en verzorging van huid, lichaam en geest.

Biologische producten op basis van aromatherapie, chromotherapie en geurtherapie, verkrijgbaar in 14 kleuren en recepturen van etherische oliën die leiden naar een positief emotioneel en lichamelijk welzijn. De seizoensbehandeling sluit aan op het bioritme van de mens en elke behandeling is afgestemd op de behoefte van de huid, het lichaam en de geest als ondersteuning in het betreffende seizoen. 

Lentebehandeling:
De lente is hét seizoen van vernieuwing. De Spring Radiance behandeling bevordert zuurstofopname, celvernieuwing, regeneratie en de energie van de huid om zich aan te passen aan de nieuwe warmere, maar soms nog kille weersomstandigheden waardoor de huid haar glans verloren heeft en een doffe teint kreeg. De behandeling ondersteunt de vochthuishouding en het ontgiftingsproces.  Je ervaart de kleuren smaragdgroen, groen en geel met de geuren van o.a. den, eucalyptus en citroen. Het geeft je het gevoel dat je de ‘reset-knop’ hebt ingedrukt.

Zomerbehandeling:
De Tranquility of Summer anti-aging behandeling verstevigt de huid, vermindert diepe rimpels en maakt spanningen in het gezicht los. Het is ook goed voor de gevoelige en verstopte huid.
Je ervaart de kleuren turkoois, blauw en roze met de geuren van o.a. Ylang Ylang, munt en roos. Het vervult de behoefte om je te ontspannen, tijd voor jezelf nemen en de broodnodige emotionele en mentale reset te bevorderen. De zomer is een tijd van overgang van de groeispurt van de lente naar de meer volwassen emoties van Sereniteit en Vrede. In de zomer willen we ons ontspannen, tijd voor onszelf nemen en onze broodnodige emotionele en mentale reset bevorderen. 

Herfstbehandeling:
De Plenitude of Autumn behandeling geeft een diepe hydratatie aan de huid. Maakt de huid voller, en geeft de glans, helderheid en zachtheid waar de huid het hele seizoen naar hunkert. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van stempelmassages, herfstkleurzouten in verwarmde zakjes.
Je ervaart de kleuren oranje, goud en zilver met de geuren van o.a. zoete sinaasappel, bloemige litsea cubeba en strobloem. Het helpt je je innerlijke zelfvertrouwen terug te vinden, nare ervaringen los te laten en plaats te maken voor meer verrijkende herinneringen.

Winterbehandeling:
De Resources of Winter treatment is een sterke huidverjongende behandeling die de microcirculatie en celvernieuwing stimuleert. Het ondersteunt de energie van de huid en het lichaam om zo de natuurlijke bescherming te versterken. Je ervaart de kleuren purper, rood en violet met de geuren van o.a. ceder, kruidnagel en lavendel. Deze behandeling geeft je meer energie.